2023 Dekorasyon Fikirleri | Porto Home
2023 Dekorasyon Fikirleri

2023 mobilya modelleri neler? 2023 dekorasyonu nasıl olacak? Porto Home ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

2023 yılı diğer yıllara göre biraz daha farklı ve biraz daha sıcak bir yıl olacak. Genel olarak pandeminin vermiş olduğu soğuk ve kötü etkinin biraz olduğu geride kalması ile ev dekorasyonlarında da bu sıcaklık geri geldi. İnsanların artık evlerinde daha az vakit geçirmesi ve sosyalleşebilmesi, ev dekorasyonlarında ve mobilya seçimlerinde de etkili oldu. 

Pandemi sürecinde en çok dikkat edilen ve önemsenen şeyken şimdilerde yine dekorasyon ve mobilya seçimi ikinci plana atıldı diyebiliriz. Ancak Porto Home, vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile sizin yerinize düşünecek ve sizlerin istediği ev dekorasyonunu en başarılı şekilde yapacak olan iç mimarları ile sizlere beklemektedir.

2023 Daha Canlı Ama Bir O Kadarda Sakin Bir Sene 

Bu sene diğer senelere göre toprak ve soft renklerden çıkılarak daha canlı renklere geçiş yapılacak. Pembelerin, yeşillerin ve sarıların hakim olduğu senede, tek renk ön planda. Sadece bir rengin kullanıldığı ve bu canlı rengin yine kendi tonlarından olan daha soft renkler ile sakinlik yaratıldığı 2023 dekorasyon ve mobilya sezonunda her zamanki gibi konfor ve ergonomi ön planda. 

Modern dekorasyon anlayışının hakim olduğu 2023 dekorasyon fikirlerinde, mekanizmalı ve modüler mobilya modelleri de ön plana çıkmaktadır. Özellikle köşe koltuk takımları gibi farklı seçenekleri olan modeller, Porto Home tarafından sizin için özel olarak tasarlanarak üretilmektedir. 

2023 Dekorasyon Fikirleri ile ilgili anahtar kelimeler; 2023 koltuk modelleri, 2023 yatak odası modelleri, 2023 yemek odası takımı, 2023 köşe koltuk, 2023 mobilya modelleri, 2023 dekorasyon

SİZİN İÇİN
ÖNE ÇIKAN ÜRÜNLERİMİZ
Whatsapp Destek Hattı