2023 Sonbahar Renkleri  | Porto Home
2023 Sonbahar Renkleri

Sonbaharı simgeleyen renkleri kullanarak hazırlayabileceğiniz sonbahar dekorasyon stilleri sayesinde keyifli ve sıcacık bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. 

Mobilyada Sonbahar Renkleri Nelerdir?

Mobilyada Sonbahar Renkleri Nelerdir sorusu kadar sonbahar ve kış dekorasyon stilinin nasıl oluşturulacağı da sıkça merak edilmektedir. Sizler de yaz mevsiminden kışa doğru geçiş yaptığımız şu günlerde ev dekorasyonunuzda sonbahar esintileri oluşturabilirsiniz. 

Mobilyalarda Sonbahar Renkleri

Sonbahar denildiği zaman akla ilk olarak gelen renkler turuncu, sarı ve kahverengi tonlarıdır. Ayrıca sonbaharı yansıtan çiçek desenleri ile de bu renkleri mobilyalarınızda birleştirerek evinizde klasik bir sonbahar tarzı oluşturabilirsiniz. 

Sonbaharın Vazgeçilmez Rengi: Kahve Tonları

Pek çok renk tonu ile uyum içerisinde kullanılacak olan kahverengi ve tonları sonbaharı da simgelemektedir. Biraz daha kızılımsı ve ahşap renklerini mobilyalarınızda tercih ederek istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. 
sonbahar mobilyaları için tercih edeceğiniz kahve ve tonları pek çok zemin döşemesi ile de uyum sağlayacağı için daha kusursuz bir renk geçişi yapabilirsiniz. 

Ahşap mobilyalarınız ve yine kahverengini tamamlayan der sıcak renkler ile de ev dekorasyonunuzu sonbahara hazır hale getirebilirsiniz. 

Mobilyalarda Turuncu Detayı

Turuncu sıcak bir renk olarak bilinse de tam anlamıyla sonbaharı anlatmaktadır. Üstelik yeşil, mavi, beyaz veya kahvenin her tonu ile de eşsiz bir uyum sağlayabilmektedir. 

Mobilyalarınızda turuncu rengini tercih ederek evinizi farklı renk geçişleri ile daha kolay bütünleyebilirsiniz. Ahşap tonları ile mükemmel bir uyum içerisinde olan turuncu rengini evinizin her odası için tercih edebilirsiniz.
 
Evinizi Sonbahara Hazırlayın


Mobilyada sonbahar renkleri kadar dekoratif ürünler ile de tarzınızı güçlendireniz gerekmektedir. Yapraklar, doğal dallar ve ahşap olan dekoratif malzemeler mobilyalarınızı bütünleyecek ideal seçimlerdendir. 

Yaşam alanlarınızı sonbahara hazırlarken sıcacık ve samimi bir görünüm oluşturabilirsiniz. Vintage mobilya çeşitleri ve antika dekoratif ürünler ile istediğiniz dekorasyon stilini yaratabilirsiniz. 

 Elegan ve Konforlu Modeller | Porto Home
Modoko Mağazamıza Davetlisiniz
Elegan ve Konforlu Modeller

İstanbul Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde bulunan modern mobilya firmamıza gelerek birbirinden şık ve konforlu mobilya modellerini bulabilir aynı zamanda da dekorasyon projeleriniz için alanında uzman satış temsilcilerimiz ve iç mimarlarımız ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı