Mobilyada Renklerin Önemi  | Porto Home
Mobilyada Renklerin Önemi

Mobilya ve dekorasyonlarınızda renk seçimi yaparken yeni trendleri takip etmeyi unutmayın.

Mobilya seçimi yaparken ve hatta genel bir ev dekorasyonu yaparken mobilyanın fiyatı, mobilyanın tarzı, konforu ön plana alınırken bazı konuları diğer alanlara göre çok daha geri kalıyor diyebiliriz. Bu nedenle de blog yazımızda mobilya seçiminde renklerin önemini sizin için araştırdık. Gelin birlikte mobilya ve dekorasyonda renklerin önemini inceleyelim. 

Dekorasyonda Renk Uyumu

Dekorasyonunuz yaparken kullanacağınız renk genel olarak sıkılmayacağınız ve aslı modernliğini yitirmeyecek bir renk olmalı. Bu nedenle de renk seçimini yaparken derin bir araştırma yapmanız gerekiyor. 

Tavsiye; Modern ev dekorasyonlarında en çok tercih edilen renklerin başında gri ve beyaz gelmektedir. Hemen hemen her renk ile kombin edilebilen bu renkler her sene, bir önceki seneye oranla çok daha fazla moda olmaktadır. 

Mobilyada Renk Seçimi Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Öncelikli olarak modadan çok kendi zevklerinizi aktarmaya özen göstermelisiniz. Sonuç olarak yapılan en güzel dekorasyon bile sizlerin içine sinmiyorsa çokta güzel bir dekorasyon olmamış demektir. 

Diğer bir yandan yeni trendleri de takip edip o sezonda hangi renklerin ve hangi dekorasyonların ürünlerinin kullanıldığını analiz ederek buna göre bir dekorasyon oluşturarak renklerinizi bu şekilde seçebilirsiniz. 

Porto Home, alanındaki en iyi iç mimar ile mükemmel dekorasyon örnekleri hazırlayarak sizlere sunmaktadır.

İç Mimarlık Hizmeti | Porto Home
İç Mimarlık Hizmeti

Firmamız, “yaşam alanlarındaki konfor ve şıklık” düşüncesi ile çıkmış olduğu bu yolda; sizlere vermiş olduğu iç mimarlık desteği ile birlikte hayatınızdaki alanları daha konforlu bir yer haline getirebilmek ve her zaman sizleri bir adım öteye taşımak adına iç mimarlık hizmeti vermektedir.

Whatsapp Destek Hattı