Mobilyalarda Renk Seçimi | Porto Home
Mobilyalarda Renk Seçimi

Yaşam alanlarınıza uygun mobilya seçimi yaparken doğru renkleri kullanmak oldukça önemlidir.

Mobilya seçiminde kullanılacak alanın büyüklüğü, mobilyaların tarzınızı yansıtması ve kullanışlı olmasının yanı sıra doğru renk kullanımı da şık bir dekorasyon için olmazsa olmazdır. Çünkü estetik özellikler, şık bir dekorasyonun belirleyicisidir.

Farklı Renk Kombinleri

Mobilya seçiminde birçok farklı renk kombinlemeleri yapabilirsiniz. Bu sırada birbirine uyumlu yumuşak renkler tercih edebileceğiniz gibi, dekorasyonunuzda birbirine tamamen zıt renklere de yer verebilirsiniz. Sonrasında genel dekorasyonda hakim olan rengi belirleyerek, bu renkte küçük aksesuarlarla dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Koyu Renkler

Koyu renk mobilyalar, daha çok geniş alanlarda ve büyük yaşam alanlarında tercih edilmelidir. Çoğu zaman büyük eşyalarla tamamlanan koyu renk dekorasyonlar, dar alanları daha da küçülterek basık bir hava yaratılmasına neden olabilmektedir.

Renk Seçimi

Mobilya rengi seçerken kullanıcılar çoğu zaman dönemin modasına uygun renkleri tercih etmektedir. Elbette bu seçeneğin yanı sıra her sene kullanılabilecek ve her eve uyum sağlayacak renkler de bulunmaktadır. Örneğin ahşap tonları, yeşil bitkilerle taçlandırılabilecek siyah-beyaz ikilisi ya da huzurlu pastel tonları... 

Kısacası dekorasyonunuza uygun renkleri belirlemek tamamen sizlerin zevklerine kalmaktadır. Hayalleriniz doğrultusunda isterseniz tüm renkleri kullanabilir ya da yalnızca bir iki renkle tüm yaşam alanınızı planlayabilirsiniz. Her şey sizin elinizde, zevkinize güvenin!
 

 Elegan ve Konforlu Modeller | Porto Home
Modoko Mağazamıza Davetlisiniz
Elegan ve Konforlu Modeller

İstanbul Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde bulunan modern mobilya firmamıza gelerek birbirinden şık ve konforlu mobilya modellerini bulabilir aynı zamanda da dekorasyon projeleriniz için alanında uzman satış temsilcilerimiz ve iç mimarlarımız ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı