Orta Sehpa Dekorasyonu  | Porto Home
Orta Sehpa Dekorasyonu

Orta sehpa modelleri için Modoko Porto Home firmasınız ziyaret edebilirsiniz.

Orta sehpa dekorasyonu oturma odanızın tasarımına zarafet katan son dokunuştur. Genellikle en son alınan mobilya parçalarından biri olan orta sehpa evinizin odak noktası olacağı için özenle seçilmiş olmalıdır. Orta sehpanızın işlevsel olması ve harika görünmesini istiyorsanız, 3 farklı materyale sahip orta sehpa seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz. Orta sehpaların sizin için önemini biliyoruz, evlerinizde aksesuarlardan kahve fincanlarına kadar pek çok şeyi barındıran bu önemli alanı doğru ve düzgün seçmek evinize görsel zenginlik katacaktır.

 Orta sehpa dekorasyonunun evlerinizin tasarımında etkisinin fazla olduğundan bahsettik. Ahşap orta sehpa, cam orta sehpa ve metal orta sehpa için önerilerimizi dikkate alırsanız hem sizi hem de misafirlerinizi hayran bırakacak orta sehpa dekorasyonuna sahip olabilmeniz mümkün olacaktır. İşte sizin için öne sürdüğümüz orta sehpa dekorasyonu önerileri!

Ahşap Orta Sehpa

Ahşap orta sehpayı seçerken ilk olarak mobilyalarınızla uyumlu olup olmamasına karar vermeniz gerekecektir. Ahşap orta sehpa alacaksanız evinizin dekorasyon tarzını inceleyin. Mobilyalarınızda ahşap dokunuşlara yer verilmişse orta sehpanızı ahşap seçebilirsiniz. Ahşap orta sehpanızın üzerine, mobilyalarınızla uyumlu şamdan veya toprak tonlarında biblolara yer verirseniz salonunuzda ihtiyacınız olan ahengi yakalayabilirsiniz.



Cam Orta Sehpa

Hem işlevsel hem de şık orta sehpa arıyorsanız cam orta sehpa tam size göre! Cam orta sehpa salon dekorasyonunda katkıda bulunmasının yanında sunum sırasında kolaylık sağlama açısından da  birçok evde kendini gösteren bir mobilya tasarımıdır. Cam orta sehpa yardımıyla salonunuzu farklı bir atmosfere konuşturabilirsiniz. Temizliğin ve şıklığın sembolü olan cam orta sehpalarınızın üzerinde kombinleyeceğiniz objeleri ev dekorasyonunuzda yer alan kırlent, perde, masa örtüsü gibi ev tekstili ürünleri ile aynı renklerde seçebilirsiniz. Böylelikle salon dekorasyonundaki o muhteşem dengeyi koruyabilirsiniz.

Metal Orta Sehpa

Metal Orta Sehpalar oturma odası ya da salonunuzda merak uyandıran bir iz bırakmak istediğiniz de hemen devreye girecek önemli bir araçtır. Metal orta sehpalar sadece dekorasyon amacıyla değil aynı zamanda hayatınızı kolaylaştıran bir mobilyadır. Tasarımı öyle muazzamdır ki her dönemden, her yaşayıştan izleri kesinlikle üzerinde barındırır. Hem bulunduğu yere adapte olup hem de karakteristik görsellik katan orta metal orta sehpanızı dekoratif ürünlerin bir arada sergilendiği tepsi ile kombinlemek karmaşıklıktan uzak şık bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

 Elegan ve Konforlu Modeller | Porto Home
Modoko Mağazamıza Davetlisiniz
Elegan ve Konforlu Modeller

İstanbul Modoko Mobilyacılar Sitesi’nde bulunan modern mobilya firmamıza gelerek birbirinden şık ve konforlu mobilya modellerini bulabilir aynı zamanda da dekorasyon projeleriniz için alanında uzman satış temsilcilerimiz ve iç mimarlarımız ile görüşme sağlayabilirsiniz.

Whatsapp Destek Hattı